Over ons

Hoi! Wat leuk dat je wil weten wie het gezicht achter Sweet Dollhouse is! 

Nou dat ben ik, Natascha. 

Allereerst ben ik mama van 2 geweldige kindjes van 7 en 5 jaar oud. 

In 2017 heb ik de moderne poppenhuizen ontdekt. Ik zag er eentje die heel mooi gerestyled was in pastelkleurtjes. Ik vond het zo mooi en ik ben toen begonnen met het verzamelen van een aantal meubeltjes en wat decoratie. Ik kwam op het idee om eerst iets te maken in een kleinere variant, dan een heel poppenhuis, de muurkastjes. Daarna volgden poppenhuizen en andere miniatuur projectjes.

Ik had er eentje helemaal af gemaakt en op social media gevraagd wat men ervan vond. Nou, de reacties waren zo leuk dat ik dacht, hier moet ik meer mee gaan doen. Ik ben op zoek gegaan naar leveranciers gegaan in binnen- en buitenland.

Bij meubeltjes die ik inkoop geef ik er zelf nog een eigen touch aan. En ik ontwerp en maak nu ook zelf meubels en decoratie.

De landelijke stijl is steeds meer mijn ding geworden. En deze kan nog prima gecombineerd worden met mijn liefde voor pastelkleuren. 

En....ik was deelnemer van het programma Klein Maar Fijn van SBS6. Ik ben in de finale gekomen. Wil je meer hierover lezen, ga dan naar de pagina 'Klein maar fijn' hier in Sweet Dollhouse.

Liefs Natascha 

 

© 2011 - 2021 Sweet Dollhouse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel